Българските клиенти на А1 изпитват затрудненията в работата на мобилните услуги

...
Българските клиенти на А1 изпитват затрудненията в работата на мобилните услуги
Коментари Харесай

Проблем с мрежата на Vodafone засегна българските клиентите на A1

Българските клиенти на А1 изпитват усложненията в работата на мобилните услуги в роуминг. За това признаха от телекома.

От А1 оповестиха, че повода е в механически проблеми с мрежата на Vodafone, а усложненията почнали през вчерашния ден следобяд.

" Затрудненията не са свързани с мрежата на А1 България, само че заради обстоятелството, че Vodafone е главен роуминг сътрудник на A1 Group, проблемите засегнаха огромна част от клиенти на А1 България в роуминг. Работата по възобновяване на услугите започна веднага и вече всички клиенти на А1 България, които се намират в Гърция могат да употребяват роуминг обикновено ", написа в прессъобщение на телекома.
 
Техническите усложнения са засегнали най-вече българи в Гърция, която е известна дестинация за превозване на летните отпуски. Затова техническите екипи на А1 са съдействали на Vodafon за пускане на роуминг услугите първо в тази страна.
 
" В Гърция мрежата на Vodafone към този момент работи обикновено и клиентите на А1 могат да се свържат към нея, като е целесъобразно да рестартират своето устройство. В случай, че се намират в друга страна, трябва да изберат мрежа, друга от тази на Vodafone, с цел да употребяват роуминг услуги. Работата по цялостното възобновяване на роуминг услугите продължава и А1 и неговите сътрудници се надяват в най-кратък период те да проработят обикновено ", оповестяват от А1.
 
Клиентите на А1 могат да наблюдават формалния уебсайт на компанията, където телекомът регулярно разгласява информация за създалата се обстановка.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР